top of page

Szolgáltatásaink

Fűtés klímával

A mai modern, hőszivattyús elven működő fűtésre optimalizált készülékekkel az eddig ismert, hagyományos fűtési megoldásokhoz képest jelentős, akár 10-15%-os  költségcsökkentés elérésével fűthetjük lakásunkat. A klímával történő fűtés további előnyei, hogy a lakás egyes helyiségei egymástól függetlenül, külön-külön is fűthetők, gyorsabb felfűtést érhető el, nincs tűz vagy szénmonoxid mérgezés veszély sőt a beltéri egységek szűrők segítségével tisztítják a benti levegőt. További optimalizációs lehetőség a készülékek napelemekhez való csatlakoztatása amivel elérhető a fűtéshez felhasznált energia saját magunk általi megtermelése. A modern klímák otthoni WIFI hálózatra kapcsolásával, telefonos applikációkon keresztül lehetőség van a készülékek távolról történő vezérlésére és időzítésére, így hazaérkezéskor egy felfűtött lakás fogadja Önt.
Bővebb információkért keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségek bármelyikén. 

Klímaszerelés

 A mai korszerű, inverteres klímákkal hatékonyan hűthetjük lakásunkat ezzel hűssé és komfortossá téve azt a forró nyári napokon. Lakossági célú felhasználásra a piacon legelterjedtebb készülékek az úgynevezett Split klímák, melyek két részből, egy kültéri- és egy beltéri egységből állnak. Minden szerelési munkát egy felmérés és ajánlatadás előz meg, melynek során a felhasználási igények maximális figyelembe vételével határozzuk meg a beépítendő készülékek helyét és műszaki paramétereit. A Split klímákat szinte bárhova fel lehet szerelni, a beltéri egységek változatos és esztétikus kivitelezése miatt mindenki megtalálja a lakásába illő készüléket. Sárvári bemutatótermünkben lehetőséget kínálunk az általunk forgalmazott készülékek élőben történő megtekintésére.

Bővebb információkért keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségek bármelyikén. 

Hővisszanyerős szellőztetés

A hővisszanyerős, más néven decentralizált szellőztetőgépek úgy képesek légcserét megvalósítani egy vagy több helyiségben, hogy a friss levegő szűrt és előmelegített lesz. A hővisszanyerős szellőztető egy hőtároló elem segítségével a légáramot időnként megfordítva végzi a légcserét. A bentről elszívott levegő hőjét eltárolja a kerámia betét, majd a légáram megfordítása után ezzel felmelegíti a befújt friss levegőt. Hővisszanyerős szellőztető berendezések használatával tehát csökkenthetők a fűtési költségek a lakás elhasznált levegőjéből kinyert hőmennyiséggel. A berendezésekkel megvalósítható úgy a lakás egyes helyiségeinek külön-külön történő szellőztetése mint a teljes lakás korszerű és hatékony légcseréje. 
Az egy helyiséges berendezések beszerelése és beüzemelése viszonylag egyszerű, csupán egy fal áttörés és villamos tápellátás kiépítés szükséges, utólagosan viszonylag könnyen telepíthető. A központi szellőztető rendszerek telepítése jelentősebb átalakításokkal jár így telepítése elsősorban új építésű házak, lakások esetében praktikus.

Bővebb információkért keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Hőszivattyúk
telepítése

A hőszivattyús fűtés és hűtés egy modern, költséghatékony és környezetkímélő megoldás családi- és társasházak számára. A szükséges hőenergiát a berendezések a környezetükből veszik el ami a fűtésen kívül fordítható a lakás meleg víz ellátásának biztosítására is. A technológia alkalmazásával nem lesz többé szükség radiátorokra a lakásban, a hőleadás a padló és a falak felfűtése révén valósul meg. Hőszivattyú alkalmazásával otthona légkondicionálása is megoldott, hiszen ezek a berendezések a felmelegítés mellett képesek a hőleadó közeg hűtésére is, amivel fal- és mennyezethűtés útján mérsékelhetjük lakásunk belső hőmérsékletét a melegebb időkben.

A berendezés csatlakoztatható napelemre amivel tovább csökkenthető lakásunk energiaköltsége, valamint kiviteltől függően mobil applikációval is vezérelhetők.  

Bővebb információkért keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Karbantartás,
Szerviz

A klímakészülékek hosszútávú és megbízható működésének egyik feltétele a rendszeres és szakszerű karbantartás. Az általunk telepített klímaberendezések tulajdonosainak az esedékes karbantartásokról a higiénikus működés és a garancia megőrzésének érdekében értesítést küldünk.
Munkatársaink vállalják az Ön készülékeinek rendszeres tisztítását, átvizsgálását és adott esetben szervizelését is. 
Időpont egyeztetéshez valamint további kérdések esetén állunk rendelkezésre a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeink bármelyikén.

bottom of page