top of page

Rólunk

Vállalkozásunkat 2019-ben alapítottuk nem kisebb célokkal, minthogy az Északnyugat-Dunántúl egyik meghatározó szereplőjévé váljuk ipari és lakossági klímaszerelés, fűtési- és szellőzéstechnikai megoldások kivitelezése területén. E célkitűzés alapján határoztuk meg vezérelvünket:

Minden egyes átadott munkánk ajánlás egy jövőbeli üzlet megkötéséhez 

Ez alapján folyamatosan alakítjuk és javítjuk cégünk minőség- és egészségtudatosságon alapuló folyamatait, mint a munkatársaink folyamatos képzése és fejlesztése, vagy a

kiemelt fontosságúnak tartott vevői reklamációk kezelése.

 

Szolgáltatásainkkal teljeskörű megoldást kívánunk nyújtani lakások, épületek klimatizálása, szellőzéstechnika, komplex fűtesi rendszerek kiépítése területén, valamint vállaljuk azok karbantartását és szervizelését is. Leendő és már meglévő ügyfeleink, megrendelőink számára széles áruválasztékot, idő és hely tekinteteben nagyfokú rugalmasságot kínálunk, ügyfélközpontú kommunikációs csatornák létrehozásával igyekszünk minden megkeresésre a lehető legrövidebb időn belül reagálni.

A Full Cool Energy Kft. a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, valamint minden szerelési munkánk az NKH által támasztott kritériumoknak megfelelően kerül elvégzésre. 

Full Cool Energy Kft Rólunk

Munkatársaink

Full cool klíma Szabó Imre
Full cool Biró Attila

Szabó Imre
Ügyvezető - Ajka
+36 20 427 3916

 

Full cool Zsigovits Zoltán
Full cool Hende Henriett

Biró Attila
Ügyvezető - Sárvár
+36 70 602 8243

Ful cool Kovács Krisztián

Zsigovits Zoltán
Kivitelezés

Hende Henriett
Számlázás és Vevői kapcsolatok
hende.henriett@fullcool.hu

Kovács Krisztián
Kivitelezés

bottom of page